Ko se tuče, taj se smenjuje

Odbornica Skupštine grada Čačka o inicijativi DS-a za opoziv Sekretara Skupštine. (Ozonpress, 23. 11. 2011. godine)
„DS će na sledećoj sednici Skupštine zatražiti dodatnu tačku dnevnog reda sa predlogom za opoziv sekretara Skupštine Ljubodraga Petkovića.“

Incident u kome je učestvovao sekretar Skupštine grada Čačka Ljubodrag Petković (SPS) u kome je fizički napao službenika Uprave za urbanizam Dušana Pijevca izazvao je veliku pažnju medija ali i oštre reakcije predstavnika opozicije. Osim reči osude da ne priliči visokom funkcioneru grada da se fizički obračuva sa službenicima Gradske uprave Demokratska stranka je najavila i podnošenje predloga na sledećoj sednici Skupštine grada za opoziv,odnosno smenu sekretara Skupštine grada.

„DS će sa drugim odborničkim grupama iz opozicije na sledećoj sednici Skupštine zatražiti dodatnu tačku dnevnog reda sa predlogom za opoziv sekretara Skupštine Ljubodraga Petkovića.“

odbornica DS Mirjana Milenković, Ozonpress, 23. 11. 2011. godine

Međutim, na prvoj narednoj sednici Skupštine grada, koja je održana 12. decembra, odbornici DS-a nisu podneli predlog za razrešenje Petkovića.

Da li se i šta u međuvremenu promenilo, ostalo je bez odgovora, a obećanje odbornice Milenković dobija ocenu „neispunjeno“.