Impresum: 
 
ISTINOMER Toploska 22, 11000 Beograd                   
 
011 44 27 299 
 
 
 
Glavna i odgovorna urednica – Milena Popović
Urednik Istinomer vesti – Siniša Dedeić
 
Članovi redakcije
 
 
Milena se timu Istinomera priključila u januaru 2018. godine, a od januara 2019.godine obavlja posao glavne i odgovorne urednice. Pre toga, osmogodišnje radno iskustvo je sticala radeći pre svega u dnevnoj štampi, ali i kao honorarna saradnica nekoliko regionalnih portala. Milena je dobitnica novinarske nagrade “Zlatna nika 2015“ za najbolju novinsku reportažu na INTERFERU—u (Internacionalnom festivalu reportaže i medija).
 
 
Siniša Dedeić je deo tima Istinomera od 2010. godine. Urednik je Istinomer vesti. Sve što su političari obećavali, da li su dosledni u svojim politikama i javnoj komunikaciji, da li govore istinu, Siniša pomno prati i sa ekipom novinara svakodnevno ocenjuje. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka. Novinarsko iskustvo sticao je u više dnevnih i nedeljnih novina.
 
 
 
Mihaela se pridružila timu Istinomera u martu 2018. Pre toga radila je u nekoliko dnevnih redakcija, najduže kao novinarka televizije Studio B, sa koje odlazi svojim voljom u julu 2015, posle 11 godina rada. U Istinomer dolazi vođena izrekom – “Drag mi je Platon, ali mi je istina draža” i od tada “fektčekuje” izjave srpskih političara i radi druge novinarske poslove.
 
Katarina je postala deo tima Istinomera 2016. godine kada je kao studentkinja novinarstva počela da stažira u Crti. U međuvremenu je završila studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Iskustvo je sticala u fakultetskoj radio emisiji Slušaonica 6 i školi istraživačkog novinarstva CINS-a. Kada ne ocenjuje izjave funkcionera ili ne uči o političkim teorijama, posećuje dečije parkiće, jer je mama jedne devojčice i jednog dečaka.

Jovana Prešić – izvršna asistentkinja

Jovana se timu Crte pridružila početkom 2018. godine, a od aprila 2019. godine radi kao izvršna asitentkinja u Istinomeru. Po obrazovanju je novinarka, sa iskustvom rada u štampanim medijima. Od kada se kao srednjoškolka „navukla“ na Utisak nedelje Olje Bećković interesuje se za novinarstvo i politička dešavanja. Ponosna je što je radila i radi sa ljudima koji nastoje da društvo u kome živimo učine boljim.

Aleksandra Srećković – analitičarka medija

 
Aleksandra Srećković je diplomirana psihološkinja, a timu Istinomera se pridružila u maju 2018. godine. Iskustvo u analizi medija sticala je radeći u istraživačkim agencijama GfK, Synovate i Ipsos, kao i Research menadžerka u  Blicu – gde je provela sedam godina. Posebno je zanimaju digitalni mediji. U slobodno vreme trči polumatarone.
 

Zoran Drekalović – fotograf

Zoran je diplomirani inženjer arhitekture, a studirao je i fotografiju na Fakultetu primenjenih umetnosti. Pridružio se timu Crte u februaru 2018. Prvi put je profesionalno angažovan kao fotoreporter u listu „Demokratija“ tokom protesta 1996/7. Fotografije i fotoinstalacije je  izlagao u mnogim beogradskim galerijama, kao i na Oktobarskom salonu i Internacionalnom studentskom salonu fotografije u Hong Kongu. Nagrađen je Nagradom Nadežde Petrović. U domaćoj i stranoj štampi objavljeno je više stotina njegovih fotografija. Tata je dve ćerke.

Tamara Tančić – stažistkinja

Tamara se pridružila timu Istinomera u martu 2019. godine. Diplomirala je žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Interesuju je monitoring i analiza medija i ima želju da doprinese očuvanju društveno odgovornih vrednosti novinarskog poziva. Voli muziku, filmove i fotografiju.

Miljana Miletić – Novinarka asistentkinja

Miljana Miletić se pridružila redakciji Istinomera u julu 2019. godine. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, a zatim završila master studije Terorizma, organizovanog kriminala i bezbednosti pri Univerzitetu u Beogradu. Zanima je multimedija, i video produkcija. U slobodno vreme se bavi kulturom na svom blogu, a nada se da će jednog dana objaviti svoju zbirku pesama.

 

Saradnici: Danica Vučenić, Vukašin Obradović, Anka Milivojević, Olivera Ilić, Ljubomir Živkov, Dušan Šaponja, Dušan Čavić

 
Grafički dizajn: 
Jelena Šušnjar
 
Istinomer je član Saveta za štampu i poštuje Kodeks novinara Srbije
 
Istinomer® ime i logo su zaštićeni žigom. 
Copyright Istinomer All Rights Reserved.