Impresum: 

ISTINOMER Takovska 23, 11000 Beograd                   

011 44 27 299 

[email protected]

[email protected]   

Registarski broj: IN000214    

 

Glavna i odgovorna urednica – Milena Popović

Urednik Istinomer vesti – Siniša Dedeić

Članovi redakcije

 

Milena Popović – glavna i odgovorna urednica

Milena se timu Istinomera priključila u januaru 2018. godine, a od januara 2019.godine obavlja posao glavne i odgovorne urednice. Pre toga, osmogodišnje radno iskustvo je sticala radeći pre svega u dnevnoj štampi, ali i kao honorarna saradnica nekoliko regionalnih portala. Milena je dobitnica novinarske nagrade “Zlatna nika 2015“ za najbolju novinsku reportažu na INTERFERU—u (Internacionalnom festivalu reportaže i medija), kao i nagrade festivala „Mirdita, dobar dan“.

 

Siniša Dedeić – novinar urednik

Siniša Dedeić je deo tima Istinomera od 2010. godine. Sve što su političari obećavali, da li su dosledni u svojim politikama i javnoj komunikaciji, da li govore istinu, Siniša pomno prati i sa ekipom novinara svakodnevno ocenjuje. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka. Novinarsko iskustvo sticao je u više dnevnih i nedeljnih novina.

 

Mihaela Šljukić Bandović – novinarka

Mihaela se pridružila timu Istinomera u martu 2018. Pre toga radila je u nekoliko dnevnih redakcija, najduže kao novinarka televizije Studio B, sa koje odlazi svojim voljom u julu 2015, posle 11 godina rada. U Istinomer dolazi vođena izrekom – “Drag mi je Platon, ali mi je istina draža” i od tada “fektčekuje” izjave srpskih političara i radi druge novinarske poslove.

 

Katarina Baletić – novinarka 

Katarina je postala deo tima Istinomera 2016. godine kada je kao studentkinja novinarstva počela da stažira u Crti. U međuvremenu je završila studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Iskustvo je sticala u fakultetskoj radio emisiji Slušaonica 6 i školi istraživačkog novinarstva CINS-a. Kada ne ocenjuje izjave funkcionera ili ne uči o političkim teorijama, posećuje dečije parkiće, jer je mama dve devojčice i jednog dečaka.

 

Milijana Rogač – novinarka

Milijana se pridružila redakciji u novembru 2019. godine. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka. Skoro šest godina provela je u dnevnoj štampi, prešavši put od gradske rubrike i lokalnih priča do izveštavanja sa najzanimljivijih suđenja. Piše i pisaće, s iskustvom da se kvalitetne rečenice, kao i odluke, oslanjaju jedna na drugu. U slobodno vreme radi isto što i na poslu – čita, sumnja i mudruje.

 

Miljana Miletić – novinarka

Miljana Miletić se pridružila redakciji Istinomera u julu 2019. godine. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, a zatim završila master studije Terorizma, organizovanog kriminala i bezbednosti pri Univerzitetu u Beogradu. Zanima je multimedija, i video produkcija. U slobodno vreme se bavi kulturom na svom blogu, a nada se da će jednog dana objaviti svoju zbirku pesama.

 

Tamara Tančić – novinarka asistentkinja

Tamara se pridružila timu Istinomera u martu 2019. godine. Diplomirala je žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Interesuju je monitoring i analiza medija i ima želju da doprinese očuvanju društveno odgovornih vrednosti novinarskog poziva. Voli muziku, filmove i fotografiju.

 

Nikolija Čodanović – novinarka asistentkinja

Nikolija je postala deo Istinomera u martu ove godine. Pre toga je osnove novinarstva naučila u Centru za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS). U želji da otkrije da li želi da se bavi ovim poslom, prošla je praksu na televiziji N1 i školu digitalnog novinarstva Fondacije Slavko Ćuruvija. Kada nije u potrazi za novim tekstom, svoje vreme provodi deleći pravdu na odbojkaškom terenu. Takođe, uspešno igra ulogu neuspešnog studenta na Fakultetu političkih nauka već 5 godina.

 

Jovana Prešić – projektna koordinatorka

Jovana se timu Crte pridružila početkom 2018. godine, a od marta 2020. godine radi kao projektna koordinatorka u Istinomeru. Po obrazovanju je novinarka, sa iskustvom rada u štampanim medijima. Od kada se kao srednjoškolka „navukla“ na Utisak nedelje Olje Bećković interesuje se za novinarstvo i politička dešavanja. Ponosna je što je radila i radi sa ljudima koji nastoje da društvo u kome živimo učine boljim.

 

Aleksandra Srećković – analitičarka medija

Aleksandra Srećković je diplomirana psihološkinja, a timu Istinomera se pridružila u maju 2018. godine. Iskustvo u analizi medija sticala je radeći u istraživačkim agencijama GfK, Synovate i Ipsos, kao i Research menadžerka u  Blicu – gde je provela sedam godina. Posebno je zanimaju digitalni mediji. U slobodno vreme trči polumatarone.

 

Stalni saradnici: Danica Vučenić, Vukašin Obradović, Olivera Ilić, Ljubomir Živkov, Dušan Šaponja, Dušan Čavić

 

Grafički dizajn: 

Jelena Šušnjar

 

Istinomer je član Saveta za štampu i poštuje Kodeks novinara Srbije

Istinomer® ime i logo su zaštićeni žigom. 

Copyright Istinomer All Rights Reserved.