Politika privatnosti

Politika privatnosti

 

Ko smo mi

Istinomer (adresa: Takovska 23, 11000 Beograd, Republika Srbija; e-mail: [email protected]; telefon: +381 11 24 000 70) obrađuje vaše podatke o ličnosti.

 

Vrste podataka o ličnosti koje prikupljamo

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga.

Istinomer može prikupljati vaše podatke iz sledećih izvora: Google Analytics tracking code, HotJar tracking code, Alexa Certify, Facebook Pixel Code.

 

Svrha obrade i pravni osnov

Istinomer koristi vaše podatke za sledeće svrhe:

Sajt Istinomer.rs će navedene podatke koristiti u svrhu informisanja korisnika, radi boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika sajta, kao i za razvijanje mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

Sajt Istinomer.rs je implementirao Google Analytics funkciju zasnovanu na Display Advertising (Google Analytics Demographics and Interest Reporting). Korisnicima je omogućeno onesposobljavanje Google Analytics-a korišćenjem alata: Google Analytics Opt-out Browser Add-on. 

Istinomer podatke o ličnosti obrađuje na osnovu sledećeg pravnog osnova:
Pristanak
Pristanak možete povući u svakom trenutku.

 

Korisnici podataka

Istinomer deli informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga. Svako ko ima takav pristup je na osnovu ugovora u obavezi da striktno poštuje poverljivost podataka i može da bude podvrgnut disciplinskim merama ili da mu bude prekinut radni odnos ako ne ispuni te obaveze.
 

Zaštita podataka

Istinomer štiti vaše podatke korišćenjem sledećih mera zaštite:
– Sistem privilegija i rola

Istinomer ne arhivira podatke o fizičkim licima.

 

Automatizovano donošenje odluka i profilisanje

Istinomer ne vrši automatizovano donošenje odluka i profilisanje.

 

Prava građana

Imate sledeća prava u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti:
Potvrda da li obrađujemo vaše podatke o ličnosti;
Pristup vašim podacima o ličnosti;
Ispravku vaših podataka o ličnosti u slučaju greške;
Brisanje vaših podataka o ličnosti;
Prekid obrade vaših podataka o ličnosti;
Odbijanje da se vaši podaci o ličnosti obrađuju;
Prenos podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge;
U slučaju da se vrši automatizovana obrada podataka o ličnosti i donošenje odluka, pravo na ljudsku intervenciju, izražavanje stava o odluci ili osporavanje odluke.

Prava možete ostvariti kontaktiranjem Istinomer na sledeće načine:
Email: [email protected]

 

Nadležni organ

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na [email protected] ili telefonom na +381 11 3408 900.