Tijana Blagojević

Datum rodjenja: 26. 10. 1980.
Stranka: Demokratska stranka | Svi akteri
Funkcija u stranci:
Mesto:
Datum rodjenja: 26. 10. 1980.
Stranka: Demokratska stranka | Svi akteri
Funkcija u stranci:
Mesto:
Rođena je 1980. godine u Beogradu.

Završila je Osnovnu školu „Sveti Sava“ i Četrnaestu beogradsku gimnaziju, kako ističe, kao nosilac Vukove diplome. Na Stomatološkom fakultetu diplomirala je 2006. godine. U biografiji navodi da je jednogodišnji staž za doktore stomatologije obavila od juna 2006. do juna 2007. u Domu zdravlja „Voždovac“ i položila Stručni ispit za doktore stomatologije. Upisala je i specijalističke strukovne studije na Fakultetu organizacionih nauka-Menadžment u zdravstvu.

Odbornica u Skupštini opštine Vračar od 2004. godine. Kao odbornica učestvovala je u radu skupštinskih radnih tela: Saveta za rodnu ravnopravnost i Saveta za ekologiju. Članica je delegacije Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) u Političkom komitetu saveta opština i regiona Evrope (CEMR). Od juna 2007. godine radi u Gradskoj opštini Vračar kao članica Veća. Od decembra 2010. godine do 24. marta 2015. godine predsednica je Skupštine Gradske opštine Vračar. U junu 2015. izabrana je za predsednicu opštine Vračar, pošto je dotadašnji predsednik Branimir Kuzmanović podneo ostavku na tu funkciju.
Članica je Demokratske stranke od 1998. godine u ogranku DS Vračar. Višegodišnja je članica Opštinskog odbora DS Vračar, potpredsednica je Opštinskog odbora Vračar u dva saziva. Članica je Foruma žena DS Vračar i ovlašćena potpredsednica Foruma žena DS Vračar. Potpredsednica je Gradskog odbora DS Beograd.