Simona Mitrović Dunjić

Datum rodjenja: 11. 8. 1976.
Stranka: vanstranačka "ličnost" | Svi akteri
Mesto:
Datum rodjenja: 11. 8. 1976.
Stranka: vanstranačka "ličnost" | Svi akteri
Mesto:

Rođena je 1976. godine u Beogradu. 

U zvaničnoj biografiji dostavljenoj Regulatornom telu za elektronske medije (REM) navodi da je završila Pravno-birotehničku školu „Dimitrije Davidović“ u Zemunu i da je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu, smer pedagogija.
Ističe da je karijeru započela u Centru za interaktivnu pedagogiju gde je bila trener na programima stručnog usavršavanja. Kako navodi od 2005. do 2006. radila je u Narodnoj kancelariji predsednika Republike u projektnom odeljenju na projektima „Probudimo Srbiju“, „Đački parlamenti“ i „Hiljadu mladih lidera“. Bila je zadužena za selekciju i organizaciju rada volontera i saradnika.
Navodi da je tokom 2007. radila  za marketinšku agenciju McCann Erickson Public Relations, tada u vlasništvu Srđana Šapera, bliskog saradnika tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića. Bavila se evaluacijom medijskih objava, izradom dnevnih izveštaja iz oblasti bankarstva i analizom medijskog sadržaja za klijente. 
Od 2008. do 2012. bila je menadžer za interne komunikacije u KBC Banci. Potom prelazi u Generalni sekretarijat predsednika Republike gde i danas radi kao viši stručni saradnik za analitičke poslove za saradnju sa medijima u Kabinetu predsednika Srbije, navodi u zvaničnoj biografiji.
Napominje da je pohađala više programa dodatne edukacije o veštinama komunikacije, prikupljanju novca za projekte, pisanju projekata i slično.