Milivoj Vrebalov

Datum rodjenja: 12. 5. 1966.
Stranka: Demokratska stranka | Svi akteri
Funkcija u stranci:
Datum rodjenja: 12. 5. 1966.
Stranka: Demokratska stranka | Svi akteri
Funkcija u stranci:
Rođen je 1966. u Novom Bečeju. 

Osnovnu školu završio je u Novom Bečeju, a srednju saobraćajnu u Bečeju. Diplomirao je na Visokoj školi strukovnih studija u Beogradu – područje finansija, računovodstva i bankarstva. Ističe da se usavršavao u Beču na Joint Vienna Institute, kod mentora prof. dr Vladimir Gligorova s temom „Public government and structural reformes“.
Dve godine je živeo u SAD, da bi se devedesetih vratio u zemlju. (Glas javnosti, 20. 6. 2006. godine) U periodu od 1990. do 2006. godine bavio se privatnim preduzetništvom, trgovinom i proizvodnjom građevinskog materijala. 

Za odbornika u Skupštini opštine Novi Bečej izabran je 2004, kao kandidat grupe građana, a 2005. godine pristupa Demokratskoj stranci. Ubrzo pristupa Liberalno demokratskoj stranci. Na izborima 2006. na listi LDP izabran je za predsednika opštine Novi Bečej. Na tu funkciju ponovo je izabran na narednim izborima 2008. i 2012. godine.  Takođe, po većinskom izbornom sistemu izabran je za pokrajinskog poslanika 2008. i 2012.  Za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine izaabran je 2012. U martu 2013. godine napušta LDP i ponovo postaje član DS.

U zvaničnoj biografiji ističe da je je 2010. godine na ceremoniji Komiteta regiona evropskih parlamenata (COR) u Briselu dobio nagradu za drugog gradonačelnika u Evropi, koju dodeljuje Savez liberala i demokrata za Evropu (ALDE). Iste godine dobio je nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ za razvoj lokalne samouprave kao predsednik Opštine Novi Bečej. Dve godine kasnije SPC ga je odlikovala Ordenom Svetog Teodora Vršačkog sa zlatnim vencem, dobitnik je mnogih zahvalnica i pohvala od Katoličke crkve, MUP-a Republike Srbije, Crvenog krsta i raznih nevladinih organizacija kao pokretač mnogih humanitarnih akcija. Naglašava da je „veliki donator sporta i kulture“. Aktivista je Fonda Fridrih Nauman koja okuplja liberalno-demokratske partije i projektne kancelarije Zapadni Balkan.

Nekoliko godina je aktivno igrao rukomet za „Fadip“ iz Bečeja i „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja.

Član je Predsedništva Demokratske stranke.