Dragan Jeremić

Datum rodjenja: 27. 7. 1970.
Stranka: Socijalistička partija Srbije | Svi akteri
Funkcija u stranci:
Mesto:
Datum rodjenja: 27. 7. 1970.
Stranka: Socijalistička partija Srbije | Svi akteri
Funkcija u stranci:
Mesto:

Rođen je 1970. u selu Tubravić/Rebelj kod Valjeva.

Profesionalnu karijeru počeo je kao honorarni novinar valjevskog dopisništva RTS-a. Četiri godine bio je direktor Doma omladine. Kada je 1999. godine Opštinski odbor SPS osnovao lokalni Radio S, Jeremić je postavljen na mesto direktora. Jedno vreme nalazio se na čelu upravnog odbora TV Valjevo. Bio je izvršni direktor Fakulteta za poslovne studije „Univerziteta Megatrend“ u Valjevu, kao i vlasnik firme za uvoz računara i elektronske opreme.

Početkom 90-ih postao je član Socijalističke partije Srbije. Predsednik je Okružnog odbora te stranke za Kolubarski okrug.

U periodu 2008-2012. bio je šef odborničke grupe SPS-PUPS u Skupštini grada Valjeva i direktor Direkcije za obnovu i razvoj Kolubarskog okruga.  Direktor je JP Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva.

Vlasnik je lokalne radio-stanice „Radio 014“.  Bio je jedan od zainteresovanih kupaca valjevskog nedeljnika „Napred“, ali je bio tek trećeplasirani na licitaciji.  Autor je knjige „Štampa u političkom marketingu i izbornim kampanjama“.