Početna Redakcija
Redakcija
Impresum: 

ISTINOMER Toploska 22, 11000 Beograd          

011 44 27 299 Glavna i odgovorna urednica - Milena Popović
Urednik Istinomer vesti - Siniša Dedeić

Članovi redakcije


Siniša Dedeić je deo CRTA tima od 2010. godine. Urednik je Istinomer vesti. Sve što su političari obećavali, da li su dosledni u svojim politikama i javnoj komunikaciji, da li govore istinu, Siniša pomno prati i sa ekipom novinara svakodnevno ocenjuje. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka. Novinarsko iskustvo sticao je u više dnevnih i nedeljnih novina.


Milena se timu Crte priključila u januaru 2018. godine od kada radi kao novinarka Istinomera. Pre toga, osmogodišnje radno iskustvo je sticala radeći pre svega u dnevnoj štampi, ali i kao honorarna saradnica nekoliko regionalnih portala. Milena je dobitnica novinarske nagrade “Zlatna nika 2015“ za najbolju novinsku reportažu na INTERFERU—u (Internacionalnom festivalu reportaže i medija).Mihaela se pridružila timu Istinomera u martu 2018. Pre toga radila je u nekoliko dnevnih redakcija, najduže kao novinarka televizije Studio B, sa koje odlazi svojim voljom u julu 2015, posle 11 godina rada. U Istinomer dolazi vođena izrekom - “Drag mi je Platon, ali mi je istina draža” i od tada “fektčekuje” izjave srpskih političara i radi druge novinarske poslove.


Katarina je postala deo tima Istinomera 2016. godine kada je kao studentkinja novinarstva počela da stažira u Crti. U međuvremenu je završila studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Iskustvo je sticala u fakultetskoj radio emisiji Slušaonica 6 i školi istraživačkog novinarstva CINS-a. Kada ne ocenjuje izjave funkcionera ili ne uči o političkim teorijama, posećuje dečije parkiće, jer je mama jedne devojčice i jednog dečaka.

Dimitrije Bolta - novinar

Diplomirao novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Praktično znanje sticao radeći u novinskoj agenciji i usavršavajući se na različitim seminarima i radionicama za novinare. Tokom karijere posebno interesovanje razvio za praćenje i analizu medija. Timu Crte se pridružio u martu 2018. godine. Voli muziku, sport i pozorište.


Zoran Drekalović - fotograf

Zoran je diplomirani inženjer arhitekture, a studirao je i fotografiju na Fakultetu primenjenih umetnosti. Pridružio se timu Crte u februaru 2018. Prvi put je profesionalno angažovan kao fotoreporter u listu "Demokratija“ tokom protesta 1996/7. Fotografije i fotoinstalacije je  izlagao u mnogim beogradskim galerijama, kao i na Oktobarskom salonu i Internacionalnom studentskom salonu fotografije u Hong Kongu. Nagrađen je Nagradom Nadežde Petrović. U domaćoj i stranoj štampi objavljeno je više stotina njegovih fotografija. Tata je dve ćerke.


Saradnici: Danica Vučenić, Marina Fratucan, Vukašin Obradović, Anka Milivojević, Olivera Ilić, Ljubomir Živkov, Dušan Šaponja, Dušan Čavić

Digital:
Jelena Milisavljević, Milica Jovanović  

Grafički dizajn: 
Jelena Šušnjar

Istinomer je član Saveta za štampu i poštuje Kodeks novinara Srbije

Istinomer® ime i logo su zaštićeni žigom. 
Copyright Istinomer All Rights Reserved.