Završeni radovi u Kneginje Zorke

Zamenik gradonačelnika o rekonstrukciji Ulice Kneginje Zorke. (Beograd.rs, 6. 9. 2018.)
“U ranim jutarnjim časovima završeni su radovi na Ulici Kneginje Zorke, čime je ispoštovan planirani rok i ispunjeno obećanje da će rekonstrukcija dela ulice biti završena do kraja ove nedelje.”
U okviru projekta rekonstrukcije više beogradskih ulica sprovođene tokom leta, radovi su izvođeni i u Ulici Kneginje Zorke, na potezu od Bulevara kralja Aleksandra do Bulevara Oslobođenja. 
 
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je požurio je 6. septembra  da se pohvali kako je “ulica puštena u ranim jutarnjim časovima, čime je ispoštovan planirani rok i ispunjeno obećanje da će rekonstrukcija dela ulice biti završena do kraja ove nedelje”.
 
Tim Istinomera obišao je ovaj deo grada 11 dana nakon Vesićeve tvrdnje da je rekonstrukcija gotova i zatekao je stanje koje se nikako ne može nazvati “završenim”, što se može videti u galeriji ispod.
 
Ulica jeste otvorena za saobraćaj, međutim, radnici još izvode radove na trotoaru. Dakle, kompletna rekonstrukcija još nije gotova, zbog čega Vesić za izjavu da je ispoštovan planirani rok dobija ocenu “poluistina”.       
 
Naslovna fotografija: FoNet/ Nenad Đorđević