Rekonstrukcija glavne ulice do kraja juna

Direktor Direkcije za izgradnju Vranja o rekonstrukciji glavne ulice. (OK radio, 25. 5. 2013. godine)
„U ponedeljak, 27.maja, počinju radovi na uređenju glavne ulice u Vranju, na potezu od Novogradnje do Skupštine grada. Dogovor je da to bude odrađeno za 25 do 30 dana ako dozvole vremenski uslovi“.

Direktor Direkcije za izgradnju grada Vranja Goran Đorđević najavio je krajem da počinju radovi na uređenju glavne ulice u Vranju. Istakao je da bi sve trebalo da bude završeno za najviše mesec dana.

„Prvom fazom rekonstrukcije, osim uređenja šetališta, planirano je i preređivanje kocke na saobraćajnicama od zgrade Skupštine do Direkcije. Sređivanje kocke u tom delu grada je prioritet, jer je ona toliko oštećena da je više nemoguće voziti ulicom koja je veoma bitna za gradski saobraćaj.“
OK radio, 25. 5. 2013. godine

Šetalište u Vranju nije završeno za 30 dana, odnosno do kraja juna, kako je to bio najavio, a novi rok je, kako je kazao Đorđević, polovina avgusta.

U izjavi za lokalni OK radio, 7. avgusta, Đorđević je kazao da odlaganje radova „nije zavisilo od Direkcije, već od izvođača radova i priliva sredstava za te namene“.

Neispunjeno obećanje direktora Direkcije za izgradnju grada.