Obrenovčani u hotelu napravili štetu od 100.000 evra!

Gradski menadžer o navodnoj šteti koju su napravili raseljeni Obrenovčani u hotelu "Slavija". (Blic, 27. 5. 2014. godine)
"Pojedini građani kojima je smeštaj bio obezbeđen u hotelu "Slavija" tamo su ostavili haos, uništili sobe i napravili štetu od oko 100.000 evra."

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je da iseljenje evakuisanih građana Obrenovca iz beogradskog hotela „Slavija“ u Kranjaču nije bilo iznenadno, jer su hoteli ponudili pomoć i besplatan smeštaj za ugrožene na sedam dana, ističući da su neki građani u hotelu napravili štetu od 100.000 evra! On je kazao da su pojedini „ostavili haos i uništili sobe“.

Međutim, Vesića je demantovala uprava hotela „Slavija“.

„Smeštaj u hotelu bilo je privremeno rešenje, bez vremenskog ograničenja od strane hotela. Premeštaj ljudi iz našeg hotela u prihvatni centar u Krnjači bio je koordiniran od strane Gradskog kriznog štaba i nema nikakve veze sa nama. Hotel se nije oglašavao povodom bilo kakve materijalne štete, jer su štete koje su načinjene normalne kada je u pitanju svakodnevni boravak u hotelskim sobama i nemaju veze sa razmerama o kojima je bilo reči u javnosti, rekla je PR hotela „Slavija“ Marina Rudić.“
B92, 28. 5. 2014. godine

Zato izjavu gradskog menadžera ocenjujemo sa „kratke noge“.

Naslovna fotografija: FoNet/Zoran Mrđa