„Duško Radović“ u Aberdarevoj od septembra

Tadašnji sekretar Privremenog organa Beograda o obnovi Malog pozorišta ‘Duško Radović’. (Fonet, 19. 2. 2014. godine)
"Obećavamo da će u septembru deca Beograda ponovo biti u svom pozorištu.“

Prilikom obilaska radova na obnovi pozorišta „Duško Radović“, tadašnji sekretar Privremenog veća najavio je da će radovi  biti završeni do septembra „kada će deca Beograda ponovo biti u svom pozorištu.“ Vesić je tada podsetio da je rekonstrukcija pozorišta počela u martu 2012. godine.

„On dodaje i da će otvaranje pozorišta u septembru biti drugačije, jer će to biti nedelja dece i nedelja Duška Radovića u Beogradu.“
Blic, 19. 2. 2014. godine

U avgustu Goran Vesić, sada gradski menadžer, izjavio je da će dečji teatar uskoro biti otvoren, ističući da je ostalo još samo da grad obezbedi protivpožarnu dozvolu od MUP-a.

Ipak,  Malo pozorište „Duško Radović“ obeležilo je 23. oktobra 65 godina postojanja u zgradi nekadašnjeg bioskopa „Jugoslavija“ na Novom Beogradu, gde se privremeno nalazi već nekoliko godina.

„Prema rečima novog direktora Aleka Rodića, ovaj značajan jubilej Malo pozorište „Duško Radović“ će obeležiti sutra u 17,30h predstavom „Novogodišnji Pinokio“ u režiji Ksenije Krnajski, koju će čekajući završetak rekonstrukcije njihove matične zgrade u Aberdarevoj, verovatno redovno igrati i tokom predstojećih novogodišnjih praznika na Novom Beogradu u sali nekadašnjeg bioskopa Jugoslavija.“
Medias.rs, 22. 10. 2014. godine

Neispunjeno obećanje gradskog menadžera.