“Vučićev Ronaldo” vređao radnike dok je kačio obeležja SNS

Pred miting SNS u Boru generalni direktor RTB Bor ponašao se bahato i vređao radnike privatne firme dok je postavljao transparent SNS na njihovu žičanu ogradu.
Generalni direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski pred jučerašnji miting Srpske napredne stranke u Boru vređao je zaposlene u jednoj privatnoj firmi u tom gradu, koji su pokušavali da ga odgovore od namere da na žičanoj ogradi njihovog preduzeća okači partijske transparente.      
https://youtube.com/watch?v=2SBqHUscdQw

“Kačite slobodno, kačite, ovo je spoljni zid. Kačimo, ja odgovaram, tužite me. Kačite, neka dođu da se biju s nama “, obraćao se Spaskovski aktivistima naprednjaka koji su postavljali transparente.

Inače, tokom devedesetih godina Spaskovski je bio istaknuti član SPS i blizak saradnik Nikole Šainovića, da bi kasnije postao blizak Srpskoj radikalnoj stranci. Na lokalnim izborima 2010. predvodio je listu „Ujedinjeni regioni Srbije – Socijaldemokratska partija Srbije – Mlađan Dinkić“ koja je, na kraju, i pobedila. Decembra 2010. izabran je na mesto predsednika borskog odbora G17 plus. Polovinom 2013. napustio je G17 plus i prešao u Srpsku naprednu stranku. Taj prelazak ovako je objasnio:

Informer, 18. 6. 2013. godine
„Veliki fudbaleri kao što su Bekam i Ronaldo čitav život treniraju i nadaju se da će zaigrati u najvećim klubovima. Samo najboljima to pođe za rukom! Iako sam 40 godina, mogu reći, uspešan privrednik, želim karijeru da završim u stranci koja je ubedljivo najuspešnija u Srbiji. Radoholičar sam kao i naš lider Aleksandar Vučić, tako da verujem da mogu doprineti svom novom timu.“

*
Predizborni miting liste “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” u Boru / Foto: SNS Bor

Na mitingu SNS, Spaskovski je stajao do premijera Srbije i predsednika SNS Aleksandra Vučića i bio jedan od govornika na skupu.  

“Šta dalje reći o čoveku koji je toliko učinio? Mislim da više nema potreba sem reći: ‘Gospodo, tu smo, da podržimo da na izborima ubedljivo pobedimo, jer sve što bude iznad proseka to je naše, a sve ispod proseka, mi smo krivi. Dajte sve od sebe, molim vas, da dostignemo cifru od 60 procenata. Možemo, i možemo, i možemo. Glasajte za broj 1 “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. Lako pamtljiv broj, markantna ličnost i po visini i po svemu što poseduje”, kazao je Spaskovski.