“Vučićev Ronaldo” vređao radnike dok je kačio obeležja SNS

Pred miting SNS u Boru generalni direktor RTB Bor ponašao se bahato i vređao radnike privatne firme dok je postavljao transparent SNS na njihovu žičanu ogradu.
Generalni direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski pred jučerašnji miting Srpske napredne stranke u Boru vređao je zaposlene u jednoj privatnoj firmi u tom gradu, koji su pokušavali da ga odgovore od namere da na žičanoj ogradi njihovog preduzeća okači partijske transparente.      

“Kačite slobodno, kačite, ovo je spoljni zid. Kačimo, ja odgovaram, tužite me. Kačite, neka dođu da se biju s nama “, obraćao se Spaskovski aktivistima naprednjaka koji su postavljali transparente.

Inače, tokom devedesetih godina Spaskovski je bio istaknuti član SPS i blizak saradnik Nikole Šainovića, da bi kasnije postao blizak Srpskoj radikalnoj stranci. Na lokalnim izborima 2010. predvodio je listu „Ujedinjeni regioni Srbije – Socijaldemokratska partija Srbije – Mlađan Dinkić“ koja je, na kraju, i pobedila. Decembra 2010. izabran je na mesto predsednika borskog odbora G17 plus. Polovinom 2013. napustio je G17 plus i prešao u Srpsku naprednu stranku. Taj prelazak ovako je objasnio:

Informer, 18. 6. 2013. godine
„Veliki fudbaleri kao što su Bekam i Ronaldo čitav život treniraju i nadaju se da će zaigrati u najvećim klubovima. Samo najboljima to pođe za rukom! Iako sam 40 godina, mogu reći, uspešan privrednik, želim karijeru da završim u stranci koja je ubedljivo najuspešnija u Srbiji. Radoholičar sam kao i naš lider Aleksandar Vučić, tako da verujem da mogu doprineti svom novom timu.“

*
Predizborni miting liste “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” u Boru / Foto: SNS Bor

Na mitingu SNS, Spaskovski je stajao do premijera Srbije i predsednika SNS Aleksandra Vučića i bio jedan od govornika na skupu.  

“Šta dalje reći o čoveku koji je toliko učinio? Mislim da više nema potreba sem reći: ‘Gospodo, tu smo, da podržimo da na izborima ubedljivo pobedimo, jer sve što bude iznad proseka to je naše, a sve ispod proseka, mi smo krivi. Dajte sve od sebe, molim vas, da dostignemo cifru od 60 procenata. Možemo, i možemo, i možemo. Glasajte za broj 1 “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. Lako pamtljiv broj, markantna ličnost i po visini i po svemu što poseduje”, kazao je Spaskovski.