Stažiranje u Istinomeru

Istinomer poziva mlade ljude da se prijave na program stažiranja i postanu deo Istinomer tima.
Svakog dana političare podsećamo na ono što su građanima Srbije obećali. Proveravamo koliko govore istinu, i kako menjaju svoje stavove kroz vreme. Građanima pružamo orijentir na političkoj sceni.
Da li želiš da nam u tome pomogneš?
Istinomer poziva mlade ljude da se prijave na program stažiranja i postanu deo Istinomer tima. Programi stažiranja traju tri meseca.
Stažiranje je namenjeno društveno angažovanim mladim ljudima, koji su zainteresovani za političke, ekonomske i druge teme od javnog značaja za građane Srbije. U timu Istinomera upoznaješ nove ljude, stičeš iskustvo u radu sa novinarima, istraživačima, aktivistima. Učiš o politici, javnom zastupanju, političkoj odgovornosti i demokratskim vrednostima.
Nakon tri meseca bolje ćeš razumeti društveno političku situaciju u zemlji, bićeš bogatiji za iskustvo u radu sa vrlo dinamičnom ekipom Istinomera, razumećeš bolje funkcionisanje institucija na nacionalnom i lokalnom nivou. 
Svoju prijavu možeš poslati na mejl [email protected] sa naznakom Istinomer – stažiranje
U prijavi je potrebno poslati:
1. radnu biografiju
2. motivaciono pismo – u kojem ćeš navesti zbog čega se prijavljuješ za program stažiranja i šta za tebe predstavlja politička odgovornost.
Poziv je otvoren do 20. februara 2016. godine.
Očekujemo vaše prijave!