Prvi rođendan Istinomera

Pre tačno godinu dana pokrenuli smo „Istinomer.rs“. U protekloj godini naš sajt je posetilo više od 200.000 ljudi! Ocenili smo više od 600 izjava srpskih političara i drugih javnih funkcionera, analizirali aktuelne probleme u našem društvu, podsećali vas na to šta su nam političari govorili u danima oko 5. oktobra 2000. godine, Ljuba Živkov i Dejan Jeremić su svake nedelje pravili svoje analize trenutne situacije u Srbiji, analizirali smo doslednost stavova političkih stranaka, a snimili smo i film o 10 godina demokratije u Srbiji, koji ćemo vam uskoro predstaviti.

Želimo da PRVI rođendan Istinomera proslavimo sa vama i zbog toga pokrećemo novi nagradni konkurs. Svakog radnog dana, počev od 28. novembra, pa do 7. decembra ove godine, između 12 i 15 časova, na našoj Facebook stranici postavićemo jedno pitanje u vezi sa sadržajem sa našeg sajta, a čitalac ili čitateljka koji prvi tačno odgovore dobiće na poklon promo paket Istinomera.

Dobitnicima koji budu bili u mogućnosti da dođu na press konferenciju, koju povodom godinu dana od pokretanja Istinomera organizujemo 8. decembra u 11 časova u Medija Centru u Beogradu, nagrade ćemo uručiti tada.

Veliki pozdrav!
Da se ne lažemo!

Tim Istinomera