Verbalno orošavanje

Samo na trenutak je Mančić Suzana, u dve reči, čista elita, preuzela medijski primat oglasivši da je orosila svoj polni organ. Objasnila je da se to ne da opisati, da je ko nova. Onda se sve vratilo u tzv. normalu, gospodin Vučić Aleksandar je nastavio da se, da nas, orošava, i bude sve noviji. I teško da tome, orošavanju i samoorošavanju, takoreći onaniji, ima kraja. Uostalom sami AV je, rek’o: „Ja želim da svakoga dana napredujem i učim, a svako ko tome može da doprinese dobrodošao je u Srbiju!“. To bio odgovor AV gospodina, na okolnost da gospodin Bler savetnik. Isti onaj gospodin koji u naslovu Šešelj knjige, „Engleski pederski isprdak Toni bler“, za koju Aleksandar Vučić, pre orošavanja, bio recenzent.

Šešelj - knjiga

Ne bilo razloga za brigu, orošavanje Srbije, đa jakim, đa slabijim, mlazom, je nastavljeno. Gospodin Vučić se, to već aksiom, ne meša u rad i pisanje medija. Nova milijarda evra kredita MMF-a je nagrada i priznanje za teške mere i naporan rad ove Vlade… 

A onda je AV gospodin pojačao orošavanje, i napisao bezbeli 101. autorski tekst pod orošavajućim naslovom- Moj odgovor Njima! Tu rekel da problem Srbije nisu ni prošlost ni sadašnjost, već odsustvo želje za budućnošću, te da ova Vlada, će reći on lično, bez obzira na priče, podršku iz sveta, nema podršku najelitnijeg dela društva. Taj deo Srbije živi od priča, i zato se niko ne bavi rezultatima Vlade, već ta priznanja dolaze od sveta. Ali ništa zato, reći će orošolog AV, Njegov tim je dobio mandat da budu mravi, a cvrčci neka cvrče… 
Pa se Av gospodin AV, naravno, prvi put u istoriji, popeo na krov Srbije, na Kopaonik, na taj Ekonomski forum, i ozgo pojač’o orošavanje, kako prijavio, rezultati za prva dva meseca izuzetni i neočekivani, u budžetu dve milijarde dinari viška. Imamo i porast zaposlenosti, a mali problem što ne znamo da potrošimo pare. Ali, Srbija je na dobrom putu, jer najzad imamo plan, važna je strategija, a ne taktika, neće on nikome da se izvinjava što računa 2-3 godine unapred. Svi oni koji sad kukaju, za dve godine ima da čestitaju. Gospodin Aleksandar Vlahović, koga potpisuju kao predsednika Saveza ekonomista Srbije, čestito odma’ i na licu mesta: Vlada je ostvarila neosporne rezultate! Dod’o da, je glede neospornog napretka, potreban konsenzus privredne, sindikalne i akademske elite. Znači, cvrčci da se manu gudala, svi da uđu u mravi kolonu!

Aleksandar Vučić

Gore, sa krova Srbije, AV gospodin im’o i orošavajući as udarac: U redu je da meni vičete, Vučiću pederu, ali da to vičete Đokoviću, to je bezobrazluk najviše vrste. Što će reći, da nisam glavni, ne bi mi vikali. To je taj zdravi optimizam, ili beše mazohizam. 

A što se tiče izostanka podrške elite, da se nije AV gospodin malo zabrojao, kanda da je zaboravio na sve svoje doktore i mastere. Šta će na to reći DR Stefanović Nebojša, master gospodin predsednik Tomislav, mala armija SNS na prečac diplomaca, recimo izvesna i telentirana Grand zvezdica, član BG odbora SNS za kulturu, netom zaposlena u Narodnu skupštinu, koja, i pored redovne plate, retko dolazi na pos’o, ali na radnom stolu ima ceduljče „Biću u stranci“. 
Ako tak’a i tolika SNS elita, pojačana i sa primerci Trivan Jelena, vele da je za dotičnu Zorica Brunclik čista Narodna biblioteka, ne zadovoljava AV gospodina, evo dobrih vesti, evo grande orošavanja. Potpredsednik SNS, gospodin Mirović Igor, javno je pozvao Vučić Andreja da se aktivnije uključi u rad stranačkih organa, s obzirom na njegove kompetencije! S obzirom na ovaj obzir, i očekivani konsenzus svih raspoloživih snaga i resursa, kontinuitet orošavanja Srbije samo može da dobije na kvalitetu i tim kompetencijama. A cvrčci neka cvrču. 
Autor je novinar nedeljnika „Vreme“.