Predrag Milošević

Datum rodjenja: 10. 2. 1964.
Stranka: Srpska napredna stranka | Svi akteri
Mesto:
Datum rodjenja: 10. 2. 1964.
Stranka: Srpska napredna stranka | Svi akteri
Mesto:

Rođen je 1964. godine u Zrenjaninu. 

Završio je OŠ ”Žarko Zrenjanin” u Novom Sadu, nakon čega je pohađao Karlovačku gimnaziju, gde je bio đak generacije. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. 
U politiku je ušao kao član grupe građana ispred koje je 2004. godine izabran za predsednika opštine Sečanj.

Po drugi put izabran je 2008. godine za predsednika opštine iz reda odbornika na predlog odborničke grupe ”Grupa građana”, a uz podršku DS i G17. Tada je izabran i za pokrajinskog poslanika po većinskom izbornom sistemu. Na poslednjim izborima 2012. godine po treći put je izabran za predsednika opštine na predlog odborničke grupe DS. Listа „DS – Predrаg Milošević Kаrаsi“ osvojilа je 45,14 odsto glаsovа i pripаlo joj je 13 od ukupno 25 odborničkih mestа u opštinskoj Skupštini. 

Za sebe kaže da je evropski orijentisan, da opštinu vodi u skladu sa evrointegracijama sa primarnim ciljem privlačenja stranog kapitala i stavljanja u funkciju graničnog prelaza Jaša Tomić – Fenj, kako drumskog, tako i železničkog, u skladu sa međunarodnim propisima. 
U januaru 2014. godine prešao je u Srpsku naprednu stranku ističući da je „pobednik“ i da mu je želja da „uvek igra u pobedničkom timu“ što je, kako je rekao, SNS.
Preminuo je 15. aprila 2017, u 53. godini.