Nataša Lalić

Datum rodjenja: 1. 10. 1983.
Stranka: Liga socijaldemokrata Vojvodine | Svi akteri
Funkcija u stranci:
Mesto:
Datum rodjenja: 1. 10. 1983.
Stranka: Liga socijaldemokrata Vojvodine | Svi akteri
Funkcija u stranci:
Mesto:

Rođena je 1983. u Zrenjaninu.

U rodnom gradu završila je osnovnu školu i gimnaziju. Ističe da je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu stekla je zvanje diplomirane inženjerke zaštite životne sredine. Na istom odseku stekla je titulu mastera. 

U zvaninoj biografiji napominje da je od 2009. članica Lige socijaldemokrata Vojvodine. Od početka je aktivno učestvovala u radu Omladine LSV, a u jednom mandatu obavljala je funkciju potpredsednice Gradskog odbora LSVO u Zrenjaninu, a članica je i Gradskog odbora LSV Zrenjanin, kao i Stručnog saveta za zaštitu životne sredine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Regionalna je administratorka za sigurne glasove za Severni Banat, šefica Područnog izbornog štaba Banat i članica Centralnog izbornog štaba LSV. 

Slobodna Vojvodina, 16. 1. 2012. godine
'Kako kaže, za Ligu socijaldemokrata Vojvodine odlučila se zbog vrednosti koje stranka zastupa, pošto ih neguje i njena porodica. Od tih vrednosti posebno ističe antifašizam i neprestano zalaganje za razvoj i napredak Vojvodine. Iako se u samom startu rada u stranci bavila zaštitom životne sredine, što i jeste njena struka, ubrzo je počela da radi na terenu i u direktnom je kontaktu s ljudima što joj, kako sama kaže, najviše odgovara. Kao jedan od svojih dosadašnjih najvećih životnih uspeha Lalićeva izdvaja činjenicu da je odmah posle fakulteta pronašla ono čime želi da se bavi u svom daljem profesionalnom životu. '

Ističe da je završila brojne edukacije i druge oblike neformalnog obrazovanja, od kojih je najznačajnija obuka Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) „Treneri za trenere“.

Slobodna Vojvodina, 16. 1. 2012. godine
'Trenerica je Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine, a učestvovala je u organizaciji i realizaciji Omladinskog kampa LSV, kao i seminara Nacionalnog demokratskog instituta i Centra za edukaciju LSV „Žene mogu sve“. Takođe, radi i na edukaciji kandidata i kandidatkinja za odbornike i odbornice LSV na predstojećim lokalnim izborima.'

Za poslanicu u Skupštini AP Vojvodine izabrana je na izborima u maju 2012. godine. 

U maju 2014. izabrana je za potpredsednicu Gradskog odbora LSV.