Dmitar Đurović

Stranka: Srpska napredna stranka | Svi akteri
Mesto:
Stranka: Srpska napredna stranka | Svi akteri
Mesto:

Rođen 1962. godine u Prištini.

Završio je Fakultet za uslužni biznis u Novom Sadu.

Od 1983. godine posluje u privatnom sektoru gde je kao vlasnik i direktor više kompanija, u zemlji i inostranstvu, stekao veliko iskustvo u oblasti trgovine, međunarodne trgovine, marketinga i građevinarstva.  

Krajem 2009. godine postaje član Srpske napredne stranke i aktivno se uključuje u njen rad. Obavlja funkciju Koordinatora saveta Gradskog odbora SNS Beograd. Pre učlanjenja u SNS nije bio član nijedne političke opcije.

Na izborima 2012. godine izabran je za odbornika Skupštine Grada Beograda, ali je stranci vratio mandat nakon imenovanja na mesto direktora preduzeća „Koridori Srbije“.

Kao direktor „Koridora Srbije“, novembra 2012. godine, pokrenuo je reformu preduzeća, uspostavio nove standarde poslovanja i sa svojim saradnicima započeo rešavanje problema u oblasti eksproprijacije, projektovanja i izvođenja koji najviše otežavaju proces izgradnje infrastrukture u domenu odgovornosti „Koridora Srbije“.

Govori engleski jezik. 

Hvala vam na interesovanju za naše sadržaje.

Verujemo da istina nema cenu i da svaki građanin ima pravo da bude informisan na temelju činjenica i zaštićen od uticaja lažnih vesti, dezinformacija i manipulacija koje sprovode politički i drugi centri moći.

Da se ne lažemo, nije lako opstati kao nekomercijalni i nezavisni medij u Srbiji.

Ukoliko ste u mogućnosti, podržite naš rad. Svaka donacija, makar i u simboličnom iznosu, za nas je veliko ohrabrenje.