Načelnik Komunalne policije bez odgovornosti, suspendovan samo njegov vozač?!

Tražimo smenu načelnika beogradske Komunalne policije Nikole Ristića, zamenika načelnika Darka Vujisića i komandira područne organizacione jedinice Srđana Ilića.
Iako su čelni ljudi beogradske Komunalne policije u samo mesec dana učestvovali u dva incidenta, prvo sa novinarima Istinomera, a potom i KRIK-a, još uvek nema nikakve odluke o njihovoj odgovornosti. Za sada je disciplinski postupak pokrenut protiv jednog komunalnog policajca koji je na poziv načelnika Komunalne policije Nikole Ristića, obrisao snimke sa aparata novinarima KRIK-a 21. oktobra.
Opširnije u prilogu Istinomera: 

#GotovaPriča #PostupanjePočelo

Ne smemo da ćutimo i zatvaramo oči pred nasiljem i onima koji misle da uz upotrebu sile mogu da sprovode politiku koja nije u skladu sa onom zbog koje je Komunalna policija i nastala. Mi želimo komunalnu policiju koja radi u interesu ljudi. Želimo komunalnu policiju koja pomaže da naš Beograd bude bolje mesto za život. Koja će biti čvrsti oslonac u zaštiti prava i sprovođenju zakona. Želimo da komunalni policajac rešava sve one probleme koji muče mnoge Beograđane – nepropisno parkirana vozila, uništavanje zelenih površina, prljanje grada, uništavanje zajedničke imovine itd.
Napad na medije, bespravna upotreba sile, zloupotreba službenog položaja ne smeju da postanu uobičajeni način ponašanja bilo koga, pa ni pripadnika Komunalne policije. Oni koji nisu spremni da rade u interesu svih građana, koji su privatan interes stavili iznad opšteg – moraju da podnesu ostavku ili da budu smenjeni, jer im nije mesto u javnoj službi. Oni od kojih se očekuje da štite pravo i da sprovode zakon, ne smeju da krše zakon. Zato, moraju da odu.
Tražimo smenu načelnika beogradske Komunalne policije Nikole Ristića, zamenika načelnika Darka Vujisića i komandira područne organizacione jedinice Srđana Ilića. 
Za neodgovorne je GOTOVA PRIČA, a za Srbiju je POSTUPANJE POČELO!