Niču fiskulturne sale taman pred izbore

Gradonačelnik Zrenjanina o izgradnji fiskulturnih sala. (sajt Vlade AP Vojvodine, 10. 1. 2012. godine)
„Znamo da su deca radila fiskulturu u neadekvatnim prostorima i u dvorištu kad je lepo vreme. Planirano je da u naredna tri-četiri meseca objekat bude izgrađen.“

Kada su početkom godine vojvođanski premijer i gradonačelnik Zrenjanina postavili kamen-temeljac za fiskulturnu salu u školi „Bratstvo“ u selu Aradac, javno je rečeno da je investicija vredna 27 miliona dinara i da je plan za završetak radova kraj febuara 2012. Iako je Mihajlov na svoju ruku „dao fore“ građevincima da završe salu za „tri-četiri meseca“, na tabli koja je postavljena na gradilištu moglo se videti i koji je zvanični rok.

Samo nekoliko dana kasnije, simbolično su započeti radovi i na izgradnji fiskulturne sale u selu Mihajlovo, za šta je iz opštinske kase izdvojeno 29,4 miliona dinara.

„Po rečima gradonačelnika rok za izgradnju je tri meseca a đaci osnovne škole u ovom selu u zrenjaninskoj opštini će već naredne školske godine časove fizičkog vaspitanja, treninge i vežbe raditi u novoj sali.“

sajt Vlade AP Vojvodine, 13. 1. 2012. godine

Tri meseca su istekla, a ni jedna, ni druga sala nisu sagrađene. Štaviše, posle kamena-temeljaca gotovo da se nikakvi radovi nisu izvodili.

Zbog toga, gradonačelnik Zrenjanina dobija ocenu „neispunjeno“.