Tomislav Ilić

Datum rodjenja: 25. 9. 1960.
Stranka: Srpska napredna stranka | Svi akteri
Mesto:
Datum rodjenja: 25. 9. 1960.
Stranka: Srpska napredna stranka | Svi akteri
Mesto:
Rođen je 1960. godine u Pančevu.

Osnovnu i srednju školu završio je u Kraljevu. Diplomirao je na Prirodno-matematičkom fakultetu i stekao zvanje diplomirani biolog.
U zavničnoj biografiji navodio da je zaposlen u Zavodu za javno zdravlje Kraljevo na mestu rukovodioca DDD službe. Vršio je dužnost predsednika Nadzornog odbora JKP „Čistoća“ – Kraljevo, predsednika Upravnog odbora JEP „Toplana“ – Kraljevo i člana UO JP „Trans nafta“ Beograd.
Od 2008-2009. godine obavljao je poslove pomoćnika gradonačelnika za zaštitu životne sredine. U dva mandata biran je za odbornika Skupštine grada Kraljeva i bio je šef odborničke grupe Nove Srbije.

Na funkciju predsednika Skupštine grada Kraljeva izabran je 2010. godine, a funkciju zamenika predsednika Skupštine grada obavljao je od 2012. do 2014. godine. U junu 2014. izabran je za gradonačelnika Kraljeva na predlog Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) pošto je dotadašnji gradonačelnik Dragan Jovanović (SNS) podneo ostavku iz, kako je naveo, zdravstvenih razloga.

Bio je na funkciji predsednika Raškog okružnog odbora Nove Srbije i člana Izvršnog odbora Nove Srbije. Na samom početku 2016. napustio je NS i prešao u Srpsku naprednu stranku.