Ivana Stašević Karličić

Datum rodjenja: 9. 9. 1973.
Mesto:
Datum rodjenja: 9. 9. 1973.
Mesto:

Rođena 1973. u Novom Pazaru.

Kako navodi u zvaničnoj biografiji, na Medicinskom fakultetu u Beogradu diplomirala je 1998. godine sa prosečnom ocenom 8,11.

„Nakon završenog kliničkog staža, 1999. godine, upisala je specijalizaciju iz psihijatrije i položila specijalistički ispit 2002. godine. Oktobra 2012. upisala doktorske akademske studije na Fakultetu medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, odsek Neuronauke i studije uže specijalizacije sudske psihijatrije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Aprila 2014. odbranila završni rad uže specijalizacije sudske psihijatrije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu pod nazivom: ‘Demografske karakteristike, vezane dijagnoze i kognitivni status lica lišenih poslovne sposobnosti smeštenih u ustanovu socijalne zaštite'“, piše u biografiji.

Povezan sadržaj
Siniša Dedeić 26. 3. 2020.

Doktorirala je 2016. na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu sa tezom „Analiza nepovoljnih ishoda lečenja pacijenata sa dijagnozom delirijuma u jedinici intenzivne psihijatrijske nege“.

Od 2002. zaposlena je u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ u Beogradu. Od 2017. v.d. direktora Klinike. 

Navodi da je članica Lekarske komore Srbije i Srpskog lekarskog društva.

Od maja 2015. godine je recenzent časopisa „Open Journal of Psychiatry and Allied Sciences“.

Član Kriznog štaba – Mijomir Pelemiš

Član Kriznog štaba – Sanja Radojević Škodrić

Član Kriznog štaba – Predrag Kon

Član Kriznog štaba – Branimir Nestorović

Foto: FoNet/Vlada Srbije/Slobodan Miljević