Početna Izjave Istinitost Završeni radovi u Kneginje Zorke
Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika o rekonstrukciji Ulice Kneginje Zorke.

Završeni radovi u Kneginje Zorke

“U ranim jutarnjim časovima završeni su radovi na Ulici Kneginje Zorke, čime je ispoštovan planirani rok i ispunjeno obećanje da će rekonstrukcija dela ulice biti završena do kraja ove nedelje.”

Beograd.rs, 6. 9. 2018.

Komentar Istinomera
U okviru projekta rekonstrukcije više beogradskih ulica sprovođene tokom leta, radovi su izvođeni i u Ulici Kneginje Zorke, na potezu od Bulevara kralja Aleksandra do Bulevara Oslobođenja. 

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je požurio je 6. septembra  da se pohvali kako je “ulica puštena u ranim jutarnjim časovima, čime je ispoštovan planirani rok i ispunjeno obećanje da će rekonstrukcija dela ulice biti završena do kraja ove nedelje”.

Tim Istinomera obišao je ovaj deo grada 11 dana nakon Vesićeve tvrdnje da je rekonstrukcija gotova i zatekao je stanje koje se nikako ne može nazvati “završenim”, što se može videti u galeriji ispod.


Ulica jeste otvorena za saobraćaj, međutim, radnici još izvode radove na trotoaru. Dakle, kompletna rekonstrukcija još nije gotova, zbog čega Vesić za izjavu da je ispoštovan planirani rok dobija ocenu “poluistina”.       

Naslovna fotografija: FoNet/ Nenad Đorđević
Pitajte Istinomer
Šta je Ministarstvo zdravlja uradilo po pitanju blokiranih računa zdravstvenih ustanova?
Prema podacima Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, dana 26. maja 2017. blokirane račune je imala 21 zdravstvena ustanova, dok je u septembru 2016. u blokadi bilo njih 19. Sam iznos blokada od septembra 2016. do kraja maja 2017. godine porastao je za skoro 540 miliona dinara.